Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- ¾ TL Ras el Hanout
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat (siehe Tipp)
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Feta, light, in Würfeln (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1567 kJ / 374 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1hod.
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Hähnchen-Spinat-Salat mit Bulgur
45min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1h 10min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1hod.
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Quinoa-Tabouleh
40min