Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgurpilaw mit Fenchel
- 320 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Olivenöl
- 150 g rote Paprikaschoten, in Streifen
- 270 g Fenchelknollen, in dünnen Scheiben
- 25 g Tomatenmark
- 1 EL Zucker
- 2 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 EL Koriandersamen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Korinthen
- 400 g Bulgur, mittelgrob
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Kräuterdip und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 100 g Naturjoghurt
- 100 g Sauerrahm
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- ½ TL Salz
- 2 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3215 kJ / 768 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 19.6 g
Alternatif tarifler
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Bulgursalat - Kısır
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min