Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 300 g Basmati-Reis
- 30 g Zitronensaft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 60 g Mandeln, gehobelt
- 40 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 40 g Korinthen
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- 50 g Pinienkerne
- 30 g Kürbiskerne
- 1 EL Mohn
- 50 g getrocknete Cranberrys
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1875 kJ / 445 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Pilaw-Reis
40 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 godz. 30 min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14u.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Muhallabieh
3 godz. 20 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min