Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
veya 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (isteğe bağlı)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (isteğe bağlı)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Chai-Energiekekse (glutenfrei)
55min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1u.
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 godz. 30 min