Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.4 kg)
- 1 lemon, cut into halves
- 1 brown onion (approx.150 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves
- 2 tbsp miso paste
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin
Broth
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 - 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1550 g water
- 4 whole eggs, washed
- 400 g udon noodles, rinsed and separated
- 120 g carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g canned baby corn, drained and cut into halves
- 150 - 200 g broccolini (approx. 1 bunch), trimmed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, torn, for garnishing
- 1 tbsp fried shallots, for garnishing
- 1 nori sheet, cut into thin strips, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3880 kJ / 923.8 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 45.5 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 3188.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wonton soup
1h
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai chicken wraps
40min
Cauliflower "fried" rice
45min
Hot and sour prawn soup
45min
Chicken pad thai
55min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Kimchi chicken
35 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Fragrant Asian fish parcels
40min