Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten, halbiert
- 90 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 30 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 125 g Schlagobers
- 20 g Butter, kalt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Kerbel, frisch, gehackt, zum Garnieren
- 1 EL Schwarzkümmelsamen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1404 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Kürbisrisotto
45min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 godz. 50 min
Topinamburpüree
40min
Cremespinat
30min