Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 Std.
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min