Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Velouté von Topinambur
30 dk
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 dk
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 godz. 30 min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Karfiolkuchen
1 godz. 40 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min