Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Ricotta
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 3 TL Kren, aus dem Glas
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Kartoffelstärke
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Topinambur, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Butterschmalz zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 Std.
Karfiolkuchen
1h 40 min.
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.