Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Maroni-Mandel-Creme
10min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Krautsuppe
55 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min