Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp cumin seeds
- 2 cardamom pods (green)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 fresh bay leaf
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 700 g cauliflower, cut into florets (3 cm)
- 1 tsp salt
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 241.5 kJ / 57.5 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 1.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 871.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabji (vegetable) curry
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Balti coconut fish curry
50 min
Beetroot salad
10min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Spiced coriander prawns
25 min
Bombay aloo
40 min
Aloo tikki
55 min
Chilli raita potato salad
55 min
Achari paneer murgh
1h 5 min
Gobi masala
30 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h