Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30 Min
Spanischer Bohnentopf
1u. 10min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Asturische Fischsuppe
35 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min.
Fisch-Minestrone
50 min.
Nordische Minestrone
30 Min
Andalusische Fischsuppe
50 min.
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min