Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Fischcurry
45min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Garnelen-Eintopf
45min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Krebssuppe
45min
Asturische Fischsuppe
35min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Forellencremesuppe
40min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min