Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1 Std. 15 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Krebssuppe
45 min
Fencheleintopf
35 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Forellencremesuppe
40 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min