Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
veya 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
veya 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Zander mit Spinat
30min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Mallorquinische Fischsuppe
35min