Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
veya 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
veya 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Fisch-Tomaten-Spieße mit Kartoffeln und Paprikasauce
1 Std.
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min