Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
veya 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
veya 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fisch-Piccata
1 Std.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min