Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Tomaten (ca. 320 g), Stielansatz entfernt
- 1400 g Wasser
- 400 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- Salz
- Pfeffer
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fenchelknollen, in Stücken, Fenchelgrün beiseite gestellt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 300 g festkochende Kartoffeln, in 1 cm breiten Spalten
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Stängel Thymian, Blättchen abgestreift
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 - 5 EL Ouzo nach Belieben
- 1 Prise Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1134 kJ / 270 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 min
Nordische Minestrone
30 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1hod.
Herbstliche Minestrone
1h 20 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Fencheleintopf
35min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Mallorquinische Fischsuppe
35min