Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Glückstädter Matjestopf
3sa 30 dk
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Forellencreme
10min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Panierter Fisch mit Remoulade
40min