Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjes-Katersalat
55min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Heringsstipp mit Drillingen
1h