Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Matjes-Katersalat
55min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min