Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Bar farci à l'oseille
1 godz. 10 min
Gougères aux champignons de Paris
1 godz. 30 min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sucre au romarin
5min
Opéra de foie gras
24h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Bulots au court-bouillon
2h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Poule au pot béarnaise
2h 15min