Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 λεπτ.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Sardines à la corsica
50 Min
Lotte à l'andouille
1h 20 phút
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Pâté de lapin
2h 35 min
Mouclade charentaise
40 λεπτ.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Mouclade
1h
Brandade de morue
24h 35min
Foie gras de canard
72h