Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Gâteau vapeur à l'orange
40 λεπτ.
Papillote de poisson au jambon cru, petits légumes et gâteau vapeur à la vanille
55min
Ananas cuit aux vapeurs de vanille, sorbet à la coriandre
3ωρ.
Minitartelettes à la crème de marrons
5 Std.
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Citrons farcis au thon
15min