Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Foie gras de canard
72h
Pannacotta aux œufs de saumon
3小时
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min