Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Crème brûlée aux pralines roses
3u. 15min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Petits choux aux escargots
1h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min