Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (isteğe bağlı)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Geräucherter Frischkäse mit Nektarinen-Gurken-Salsa
3 Std. 20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 Std. 50 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min