
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide-Forelle
- 1600 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 300 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Zweige Thymian
- 150 g Rote Bete in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Pastinaken in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Zucchini in Scheiben (2-3 mm)
Bohnenpüree und Fertigstellung
- 80 g Olivenöl
- 30 g Porree in Ringen (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin abgezupft
- 1 Sardellenfilet, in Öl abgetropft (isteğe bağlı)
- 240 g Cannellini-Bohnen abgetropft
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 813 kcal / 3405 kJ
- Protein
- 46 g
- Yağ
- 52 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Lif
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 3306 mg