Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di farina tipo 00
- 10 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
Mandorle tostate
- 150 g di mandorle con la pelle
Impasto
- 25 g di sale
- 3 cucchiaini di pepe nero in polvere
- 200 g di strutto, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
Terminare la preparazione
- 40 - 50 mandorle con la pelle
- acqua q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1364.7 kJ / 326.2 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 647.7 mg
Alternatif tarifler
Struffoli
1 Std.
Pastiera
15h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Roccocò
2 Std.
Pizza di scarola
3h 30min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Panini napoletani
5h 20min
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min