Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 25 g di burro
- 100 g di acqua
Crema di ricotta
- 1 pezzo di scorza di limone, (senza la parte bianca)
- 1 pezzo di scorza di arancia, (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
Crema al Rum
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
- 30 g di zucchero
- 15 g di Rum
- 5 g di uvetta
- 5 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 3 cucchiai di gocce di cioccolato
- 2 pizzichi di peperoncino in polvere
- olio di semi di arachide q.b.
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaretti sardi
45 Min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Cacaruozze
3 Std.
Marinatura all'aceto di mele
15 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Lorighittas
2 Std. 15 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min