Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino dolce da dessert (tipo Malvasia o Moscato)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 380 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di semi di girasole
-
200
g di miele
veya 200 g di mosto cotto - 2 cucchiaini di codette colorate o palline colorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 64.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min