Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pucce
7 godz.
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Tortano speck e fontina
2h
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Pizzette fritte
1h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h