Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Roccocò
2 Std.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pastiera
15h
Taralli sugna e pepe
4j
Pizza di scarola
3h 30min
Torta Babà napoletana
8h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min