Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Tronchetto al tiramisù
4h
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Crema mousseline
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min