Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti
5h
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Crema pasticcera
15 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Sfogliatelle ricce
5h
Cupolette al limone
9h
Paris Brest
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25j 20 menit
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3hod.