Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di mandorle pelate e tostate (vedere consigli)
- 50 g di strutto
- 125 g di miele, preferibilmente di fichi
- 120 g di acqua
- 5 g di ammoniaca per dolci
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere (isteğe bağlı)
- 1 arancia, la scorza grattugiata (isteğe bağlı)
- semi di sesamo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastiera napoletana
15h
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Pasta choux
2h
Mostaccioli al mosto cotto
1sa
Pastiera fiori d'arancio
12h
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Chiacchiere
1h 35min
Babà napoletano
3h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Babà napoletana
8h