Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chiffon cake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Chiffon cake alle fragole
1 Std. 30 Min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 Std. 30 Min
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1hod. 50min
Cupolette al limone
9 godz.
Chiffon cake
4h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5óra
Chiffon cake al limone
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min