Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cream tart
4 Std.
Pasta Choux
2h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3 Std. 30 Min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8h