Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Pasta biscotto
1h
Profiteroles
2h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Torta Nua
2h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.