
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Bulgur
- 100 g Rosinen (isteğe bağlı)
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 5 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ Bund frischer Koriander Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (ca. 400 g)
-
200
g Süßkartoffeln geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
veya 200 g Kürbis ggf. geschält, in Stücken (ca. 3 cm) - 150 g Karotten in Scheiben (ca. 1 cm)
- 80 g Weißer Rettich in Scheiben (ca. 1 cm)
- 100 g Fisolen, frisch Enden entfernt, halbiert
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Dose gegarte Kichererbsen (Abtropfgewicht 240 g)
- 200 g Zucchini in Scheiben (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 409 kcal / 1713 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Lif
- 13 g