Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Bulgur
- 100 g Rosinen (isteğe bağlı)
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 5 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (ca. 400 g)
-
200
g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
veya 200 g Kürbis, ggf. geschält, in Stücken (ca. 3 cm) - 150 g Karotten, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 80 g Weißer Rettich, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 100 g Fisolen, frisch, Enden entfernt, halbiert
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Dose gegarte Kichererbsen (Abtropfgewicht 240 g)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1713 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 13 g
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Dhal
40min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Gemüse-Korma
50min
Dal Makhani
1h 15min
Linsen-Moussaka
2 Std. 20 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Karibisches Curry
45min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Linsen-Spinat-Curry
40min