Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Bulgur
- 100 g Rosinen (isteğe bağlı)
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 5 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (ca. 400 g)
-
200
g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
veya 200 g Kürbis, ggf. geschält, in Stücken (ca. 3 cm) - 150 g Karotten, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 80 g Weißer Rettich, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 100 g Fisolen, frisch, Enden entfernt, halbiert
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Dose gegarte Kichererbsen (Abtropfgewicht 240 g)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1713 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 13 g
Alternatif tarifler
Linsen-Spinat-Curry
40min
Dhal
40min
Linsen-Moussaka
2h 20min
Kichererbsencurry
40min
Gemüse-Korma
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Kürbis-Korma
1h
Curry von Wurzelgemüsen
1h