Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Alternatif tarifler
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Vada
2h 35min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Biryani
1 Std. 25 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min