Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Alternatif tarifler
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Coconut lamb curry
2h
Beef madras
1 Std. 30 Min
Spiced lamb roast
29h 50min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min