![Pork vindaloo Pork vindaloo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0D9E8B7-A763-42B3-B1AB-70642AF4031E/Derivates/EE136808-1662-45BA-8B29-AAB78A25097A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice paste
- 250 g boiling water
- 1 - 3 dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)
- 2 tsp Kashmiri chilli powder
- 6 whole cloves
- 2 ½ cm cinnamon quill piece
- 4 cardamom pods (green)
- ¼ star anise
- 1 tsp black peppercorns
- 2 ½ tsp poppy seeds (white)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 65 g white wine vinegar
- 30 g tamarind paste (see Tips)
Pork
- 800 g boneless pork leg roast, cut into cubes (2.5 cm - see Tips)
- 50 g olive oil
- 3 brown onions (approx. 380 g), cut into quarters
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (optional)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp dark brown sugar
- 30 g ghee (see Tips)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 15 - 20 fresh curry leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 3051.8 kJ / 726.5 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 55.3 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 754.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb korma
4h
Rogan josh
1 godz. 35 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Madras curry powder
15 min
Biryani
1 Std. 25 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Chicken korma
45 Min