Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2452 kJ / 584 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 426.9 mg
Alternatif tarifler
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Mexican stack
45 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Tortellini soup
20min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Fresh tomato tart
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min