
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tagliatelle with porcini mushrooms
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
467.8 kcal /
1964.6 kJ
Protein
19 g
Yağ
19.5 g
Karbonhidrat
52.8 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Sodyum
903.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda