![Mushroom and sun-dried tomato fettuccine Mushroom and sun-dried tomato fettuccine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A85068C-0F10-4F3B-AA67-16146E55B20D/Derivates/d904c26d-41da-4814-b1cf-6b4de5af7ee3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 31.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 694.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick veggie pasta salad
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Pasta primavera
1 Std.
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Linguine with salmon and herbs
25min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min