Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.4 ( 149 değerlendirme )

Malzemeler

  • 60 g Parmesan cheese cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
668.1 kcal / 2805.8 kJ
Protein
22.4 g
Yağ
31.6 g
Karbonhidrat
68.1 g
Lif
7.9 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Sodyum
694.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler