Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1 ½
EL Koriandersamen
veya 1 EL Koriander, gemahlen - 1 ½ EL schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ EL Zimt, gemahlen
- 1 EL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Ingwer, gemahlen
- 1 EL Cayennepfeffer, gemahlen
-
1
EL Pimentkörner
veya ½ EL Piment, gemahlen - ½ EL Muskat, gemahlen
- ½ EL Anissamen, ganz
- ½ EL Gewürznelken
-
½
EL Kardamomkapseln
veya ½ EL Kardamom, gemahlen - ½ EL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1233 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 14 g
Alternatif tarifler
Sesampaste - Tahin
15 min
Rote Currypaste
10 min
Ras el Hanout-Gewürz
5min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Korma Paste
1h 15 min
Gelbe Currypaste
20 min
Tikka-Paste
1 Std.
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Currypulver
10 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Harissa
20 min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min