Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1 ½
EL Koriandersamen
veya 1 EL Koriander, gemahlen - 1 ½ EL schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ EL Zimt, gemahlen
- 1 EL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Ingwer, gemahlen
- 1 EL Cayennepfeffer, gemahlen
-
1
EL Pimentkörner
veya ½ EL Piment, gemahlen - ½ EL Muskat, gemahlen
- ½ EL Anissamen, ganz
- ½ EL Gewürznelken
-
½
EL Kardamomkapseln
veya ½ EL Kardamom, gemahlen - ½ EL Kurkuma, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1233 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 14 g
Alternatif tarifler
Harissa
20 Min
Tikka-Paste
1 Std.
Paneer
5 Std. 30 Min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 Min
Kashmiri Reis
30 Min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Gelbe Currypaste
20 Min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 Min
Ras el Hanout-Gewürz
5 Min
Rote Currypaste
10 Min