![Chicken Porridge With Century Egg Chicken Porridge With Century Egg](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F150BA63-F4D9-4063-9C71-CC86E10114B5/Derivates/7EBADEE8-24C1-4A3C-A819-D96973FC8158.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 200 g long grain white rice, rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs, washed (see tips)
- 2 salted eggs, cooked, shell removed and cut in cubes
- 2 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 2 tsp salt
- 1 pinch white pepper powder
- 10 g fresh ginger, finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 sprigs spring onions, finely chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Homemade Soy Milk
35 min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Soy milk
24h 30 phút
Homemade Pandan Kaya
55 Min