Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
veya 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Lamb Stew
50min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Değerlendirme yok
French Onion Soup (TM5)
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meat Loaf
1h 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Cream of Vegetable Soup
15min
Pink Salad
10 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min