Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
veya 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Style Pork Stew
30 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Potato goulash
1h
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1u. 50min
Seafood Risotto
40 Min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min