Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1001 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min