Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 220 mg
Alternatif tarifler
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35 dk
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 dk
Asparagus risotto
40min
Carrot and coriander soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Beetroot soup with herb dumplings
1sa 10 dk
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Beetroot risotto
35 dk
Zucchini soup
25 dk