Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 30.1 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 5.45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan citroen en zwarte thee taart
Değerlendirme yok
Margarita van komkommer en chilipeper
Değerlendirme yok
Sojabolognese
40 λεπτ.
Lamsstoofpotje
1h 45 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 λεπτ.
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Balletjes met aubergines
1hod.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 λεπτ.
Tajine van kip met honing en pruimen
40 λεπτ.
Trio van rijst, vis en groenten
35 λεπτ.
Vislasagne met courgette
1hod.
Mediterrane visschotel
1ωρ. 30 λεπτ.