Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry mix
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 cm cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 2 cardamom pods
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried chilli flakes
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ tsp ground turmeric
- 1 pinch salt
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
Pork belly
- 1000 g pork belly meat, boned and scored
- 2 brown onions (approx. 240 g), cut into halves
- 2 - 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil
- 8 fresh curry leaves
- 1 tbsp soft dark brown sugar
- 1400 g water
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 200 g basmati rice
- 1 tsp black mustard seeds (see Tips)
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4119.8 kJ / 980.8 kcal
- Protein
- 57.2 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1024.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb korma
4h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork vindaloo
2h 20min
Beef rendang
1h 55 phút
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Chicken korma
45 Min
Thai red pork curry
35 min
Pork san choy bau
25 min
Thai red chicken curry
30 min
Quick massaman beef curry
40 min