Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry mix
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 cm cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 2 cardamom pods
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried chilli flakes
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ tsp ground turmeric
- 1 pinch salt
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
Pork belly
- 1000 g pork belly meat, boned and scored
- 2 brown onions (approx. 240 g), cut into halves
- 2 - 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil
- 8 fresh curry leaves
- 1 tbsp soft dark brown sugar
- 1400 g water
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 200 g basmati rice
- 1 tsp black mustard seeds (see Tips)
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4119.8 kJ / 980.8 kcal
- Protein
- 57.2 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1024.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai green chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai red pork curry
35min
Pork san choy bau
25min
Layered lamb curry
1h
Lamb korma
4h
Coconut lamb curry
2h
Chicken in yoghurt
30min
Pork vindaloo
2u. 20min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min