Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 8 Stück
- Kalori
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Seeteufel in Sauce
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min