Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teriyaki-Mayonnaise
- 150 g Sonnenblumenöl
- 100 g Sesamöl, geröstet
- 70 g Milch
- 1 TL Senf
- 30 g Teriyaki-Sauce
- 2 Prisen Knoblauch, granuliert
- ½ TL Honig
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
Tomatensalat
- 50 g Schalotten
- 30 g Öl
- 3 Stängel Koriander
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Limettensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL brauner Zucker
- 500 g Cherry-Tomaten (bunt), halbiert
Lachs und Fertigstellung
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Lachssteaks, frisch, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5248 kJ / 1256 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 118 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2u.
Hähnchen Teriyaki
2u.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2u.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min