Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Cassoulet
13 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de campagne
48 Std.
Coulommiers comme un gâteau
12 godz.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Rillettes de canard
2h 30min