Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Mayonnaise
5min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Rillettes allégées de poulet au curry
1 Std. 5 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Sauce chasseur
35min