Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21.9 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Fraisier
12h 45min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Choux menthe-chocolat
5h 45 min
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Sphère chocolat-mandarine
12 godz.
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min