Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21.9 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 godz. 30 min
Bavarois pêche et fruits d'été
12 godz. 45 min
Framboisier
1h
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Manguier
5h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 godz.
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min