![Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3995f614-fd46-4fa1-b2ec-7aa59d3af01f/Derivates/2674d2f7-46a1-4fe2-ba5f-8598ad02291a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g oil
veya 20 g olive oil -
170
g onions, cut in wedges
veya 170 g red onions, cut in wedges - 130 - 150 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 70 - 90 g celery stalks, sliced (5-10 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 171 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min