Cihazlar ve Aksesuarlar
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
400 g
Malzemeler
-
20 g olive oiloil20 g
-
170 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges170 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 - 150 g
-
celery stalks sliced (5-10 mm)70 - 90 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 400 g
Sodyum
171 mg
Protein
4 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
20 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Basics - Vegetables
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Sautéed Courgettes (200 g)
20 dk
Sautéed Aubergine (400 g)
35 dk
Sautéed Aubergine (200 g)
30 dk
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 dk
Sautéed Shallots (250 g)
20 dk
Lightly Browned Onions and Garlic
20 dk
Sautéed Onions and Garlic
20 dk
Sautéed Onions (300 g)
20 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 dk
Breadcrumbs
5 dk