Cihazlar ve Aksesuarlar
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
400 g
Malzemeler
-
20 g olive oiloil20 g
-
170 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges170 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 - 150 g
-
celery stalks sliced (5-10 mm)70 - 90 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 400 g
Sodyum
171 mg
Protein
4 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
20 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Basics - Vegetables
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 dk
Stir-fried Vegetable Mixture
30 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Sautéed Courgettes (200 g)
20 dk
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 dk
Sautéed Aubergine (400 g)
35 dk
Sautéed Aubergine (200 g)
30 dk
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 dk
Sautéed Onions and Garlic
20 dk
Sautéed Onions (300 g)
20 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 dk
Steamed Rice
25 dk