Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con langostinos
1 Std.
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Calamares al whisky
45 min
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao dorado
25 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min