Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Karbonhidrat
- 19.96 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 4.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rape en salsa de almendras
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Rape a la jardinera
40 Min
Ternera con setas al brandy
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Calamares encebollados
1 Std.
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min