Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- TL Pflanzenöl zum Einfetten
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Koriander, frisch, abgezupft
- 150 g Hartweizengrieß
- 180 g Naturjoghurt
- 620 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 282 kJ / 68 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Gefüllte Parathas
1hod. 20min
Paneer
5h 30min
Paneer
6 godz. 30 min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Möhren-Halwa
40min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1hod.
Chapatis
1hod.