Cihazlar ve Aksesuarlar
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
Soutzoukakia
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. ½ onion)80 g
-
olive oil50 g
-
breadcrumbs60 g
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine100 g
-
beef mince broken into pieces500 g
Sauce
-
olive oil50 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
sugar (optional)2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
tomato paste30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
white rice (medium-grain), rinsed200 g
-
olive oil to grease
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1483.6 mg
Protein
25.9 g
Kalori
3052.3 kJ /
729.5 kcal
Yağ
51 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
13.2 g
Karbonhidrat
32.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Postcards from Greece
14 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken and pesto risoni
35 dk
Beef stroganoff
35 dk
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1sa 15 dk
Sausage ragu with orecchiette
1sa
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Beef cobbler with polenta dumplings
1sa 30 dk
Pastitsio
1sa 30 dk
Aromatic chicken pilaf
1sa 20 dk
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 dk
Sour cream and chicken enchiladas
1sa 10 dk
Beef ragu
1sa 25 dk
Paprika chicken with sour cream sauce
1sa 15 dk