Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soutzoukakia
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion (approx. ½ onion)
- 50 g olive oil
- 60 g breadcrumbs
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dry white wine
- 500 g beef mince
Sauce
- 50 g olive oil
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dry white wine
- 2 tsp sugar (optional)
- 1 tsp dried oregano
- 30 g tomato paste
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g white rice (medium-grain), rinsed
- olive oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 51 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1483.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastitsio
1h 30min
Pork meatballs with couscous
50min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Lamb kleftiko
4 Std.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min