![Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98d8183d-4945-42e4-8e6f-cca33c6fccfc/Derivates/27347a5e-e7e2-4c51-89f9-5ce2c926f597.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Moroccan Chermoula Marinade and Chermoula Sauce
- 20 g fresh coriander leaves
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp lemon juice
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground cayenne pepper (see tip) (isteğe bağlı)
- 60 g water
Fish
-
1
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 31 cm long, approx. 600 g in total
veya 600 g white fish fillet, skin on or skinless - 150 g carrots, peeled, diagonally sliced (3 mm)
- 300 g tomatoes, sliced (1 cm)
- 150 - 200 g green and red peppers, sliced (1 cm)
- 2 fresh chillies, sliced (5 mm, see tip) (isteğe bağlı)
- 100 g potato, sliced (3 mm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 50 g pitted black olives
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Couscous
- 250 g couscous
- 70 g pitted dates
- 250 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp salt, or to taste
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2909 kJ / 695 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 2031 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Prawn Curry
30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1j
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Shakshuka
50min