
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Moroccan Chermoula Marinade and Chermoula Sauce
- 20 g fresh coriander leaves
- 40 g olive oil plus extra for greasing
- 2 Tbsp lemon juice
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground cayenne pepper (see tip) (isteğe bağlı)
- 60 g water
Fish
-
1
gilt-head bream gutted, cleaned, max. 31 cm long, approx. 600 g in total
veya 600 g white fish fillet skin on or skinless - 150 g carrots peeled, diagonally sliced (3 mm)
- 300 g tomatoes sliced (1 cm)
- 150 - 200 g green and red peppers sliced (1 cm)
- 2 fresh chillies sliced (5 mm, see tip) (isteğe bağlı)
- 100 g potato sliced (3 mm)
- 1 lemon sliced (5 mm)
- 50 g pitted black olives
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Couscous
- 250 g couscous
- 70 g pitted dates
- 250 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp salt or to taste
- 2 Tbsp fresh coriander leaves roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 695 kcal / 2909 kJ
- Protein
- 52 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Lif
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 2031 mg