
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and Gorgonzola Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
283 kcal /
1182 kJ
Protein
7.7 g
Yağ
19.36 g
Karbonhidrat
19.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda