Pear and Gorgonzola Risotto

Pear and Gorgonzola Risotto

3.9 38 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • onions quartered
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice
    350 g
  • dry white wine
    50 g
  • vegetable stock boiling
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • Gorgonzola cut in small pieces
    200 g
  • pears peeled and cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    30 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 283 kcal / 1182 kJ
Protein 7.7 g
Yağ 19.36 g
Karbonhidrat 19.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...