Pear and Gorgonzola Risotto

Pear and Gorgonzola Risotto

4.0 40 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • onions quartered
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice
    350 g
  • dry white wine
    50 g
  • liquid vegetable stock boiling
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • Gorgonzola cut in small pieces
    200 g
  • pears peeled and cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 7.7 g
Kalori 1182 kJ / 283 kcal
Yağ 19.36 g
Karbonhidrat 19.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...