Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and Gorgonzola Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.7 g
Kalori
1182 kJ /
283 kcal
Yağ
19.36 g
Karbonhidrat
19.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Risotto
30 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Pea Gazpacho
4sa 15 dk
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Springtime Risotto
55 dk
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 dk
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk