Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 19.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Asparagus Risotto
45min
Pea Gazpacho
4h 15min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min