![Pear and Gorgonzola Risotto Pear and Gorgonzola Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/692404F4-B3F6-43AA-9921-79B720450453/Derivates/053AEDC4-F572-47A3-80CF-AC1E0B9D8C46.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 19.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Kedgeree
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Courgette and cod lasagne
1h
Cream of Asparagus Soup
15 min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Pea and Mint Risotto
40 min